Projektovanje, izvođenje radova i opremanje kupatila

Company Djapa 8, Beograd

Višedecenijsko iskustvo, materijali visokog kvaliteta, odanost prema struci i stručnost naših radnika omogućavaju prepoznatljiv kvalitet naših proizvoda i usluga. U svom prodajnom programu posedujemo kompletnu opremu za kupatila: tuš kabine, tuš vrata i tuš paravane, program hidromasažnih kabina i turskih kupatila, sanitarije, kupatilsku galanteriju (stolice za tuš kabine, drvena gazišta za tuš kabine i slično.. ) i medicinska pomagala poznatih italijanskih proizvodjača.

Tuš kabine, tuš vrata, tuš paravani i zastori se rade u standardnim, kao i u zadatim – nestrandardnim dimenzijama, bojama i obradama aluminijumskih profila. Ispune za tuš kabine, vrata i paravane su polistirol i kaljeno staklo (sigurnosno), sa mogućnošću odabira dezena po želji. Tuš kabine, vrata i paravani se rade po meri, uz mogućnost odgovaranja na zahteve kupaca. Staklene tuš kabine, dizajnirajte sami ili prepustite nama idejno rešenje!

Kupatila po meri i želji kupaca

Company Djapa 8 izradjuje kupatila po Vašoj meri!

Pri izvodjenju radova na Vašem kupatilu nudimo kompletnu uslugu: konsalting, projektovanje, vrhunsku opremu, izvodjenje radova, stručne majstore i nadzor. Pored svojih rešenja i predloga, nudimo mogućnost da i sami osmislite izgled Vašeg kupatila.

Uvozimo proizvode svetski poznatih proizvodjača. U našoj ponudi možete naći vodeće brendove za tuš kabine, hidromasažni program, sanitariju, keramiku i galanteriju.

U sklopu našeg asortimana, nudimo kvalitetne filtere-uredjaje, opremu i materijale u tretmanu voda!

Za više informacija pozovite:

011 /311 -07-70 ili 011 /311 -07-71

Pišite nam na e-mail: info@companydjapa8.com,
Ili nas posetite u ulici
Ivana Markovića-Irca 7, na Starom sajmištu.