Projektovanje i izrada tuš vrata

Co. Djapa 8 pruža uslugu projektovanja i izrade tuš paravana za Vaša kupatila.

Same dimenzije kupatila, odnosno prostora gde se ugrađuju tuš kabine ili paravani utiču na odabir tuš vrata koje se izrađuju u različitim dimenzijama, materijalima i oblicima.

Klasična vrata predstavljaju najbolji izbor kada je u pitanju mali ulazni prostor. Izrada tuš vrata sa fiksnim segmentima pogoduju većim dimenzijama kabina.

Ukoliko želite da staklo oiviči prostor između dva zida u samom uglu kupatila najbolje rešenje je ugradnja četvrtastih odnosno pravougaonih tuš kabina. Za izradu pravougaonih tuš kabina uglavnom se koristi kaljeno staklo a dimenzije pored klasičnih mogu biti i po meri određenog prostora što je dodatna olakšavajuća okolnost. Kod malih kupatila savetuje se postavljanje tuš kabina koja imaju vrata i bočna stakla a kod srednjih i velikih kabina modele koji imaju fiksne segmente sa bočnim staklima.
Modeli sa harmonika vratima:

Standardne dimenzije harmonika tuš kabina ili po meri Vašeg kupatila najpraktičnije su rešenje kod malih ograničenih prostora. Ova vrsta tuš kabina može se naći u različitim varijantama i imati vrata oivičena sa tri zida, klasične pravougaone kabine koje imaju bočna stakla i harmonika vrata do paravana za kade. Maksimalne dimenzije ovakvih vrata su 80 sa 200 santimetara iz dva segmenta. Veće dimenzije takođe zahtevaju fiksne segmente a za njihovu izradu koriste se kaljeno staklo i hromirani okovi otporni na vodu.

Za više informacija pozovite:

011 /311 -07-70 ili 011 /311 -07-71

Pišite nam na e-mail: info@companydjapa8.com,
Ili nas posetite u ulici Ivana Markovića-Irca 7, na Starom sajmištu.